Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филип Кръстев: Задължително е да бием Беларус, искаме да спечелим групата

04 септември 2024, 10:56 часа • 537 прочитания

Полузащитникът на националния отбор по футбол Филип Кръстев говори пред медиите преди заминаването на тима за Унгария, където ще се играе първия мач от новото издание на Лигата на нациите. "Лъвовете" ще премерят сили с Беларус на неутрален терен, а Кръстев заяви, че победата е "задължителна".

Националният отбор иска да спечели групата си в Лигата на нациите

"Задължително е да стартираме с победа. Всички знаем колко са важни мачовете в Лигата на нациите. Ние излизаме да спечелим групата и трябва да стартираме с две победи. Мисля, че ще зависи от нас, ще се подготвим", започна Филип Кръстев.

Филип Кръстев

Беларус не плаши "лъвовете", излизат за победа

"Не мисля, че Беларус трябва да ни плаши. Аз съм още на 22 години, но съм бил в доста клубове и мога да се адаптирам. В момента съм във форма и се чувствам добре в клуба ми", добави още той пред медиите на летище "София".

"Не бих казал, че съм лидер, тепърва отборът се изгражда. Дали съм лидер други от отбора могат да кажат. Аз обичам да играя повече с топката. Искам да играя добре и да помагам на отбора", завърши бившият полузащитник на Левски.

България се състезава в Лига С на Лигата на нациите, като е в група с отобрите на Беларус, Северна Ирландия и Люксембург.

Рубриката "ВАР-ът на Actualno": Нов цикъл и нов президент, а май всичко си е постарому

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес