Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фенклуб Локомотив Пловдив: Ръководството работи с доноси и милиционерски подход

02 август 2023, 15:31 часа • 1558 прочитания

Фенклубът на Локомотив Пловдив атакува остро ръководство на клуба. Привържениците пуснаха специална декларация срещу шефовете, в която са категорични, че те работят с „доноси“ и „милиционерски подход“. В причина за острата реакция на феновете се превърна строежа на клубния стадион в парк „Лаута“.

Привържениците са категорични, че имат опасения, че ръководството на Локомотив иска да продължи строителството на „Лаута“ по начина, по който се завърши стадион „Христо Ботев“ в града. Както е известно до момента съоръжението на „канарчетата“ глътна над 50 милиона лева и все още не е напълно готово.

Декларацията на феновете на Локомотив

КЛУБ+ СРЕЩУ ФЕНОВЕ! Локомотивци, Нашият нов дом има вече две завършени трибуни и придобива все по-завършен вид. Той се...

Posted by Фенклуб Локомотив Пловдив on Wednesday, August 2, 2023

„С огромна изненада и погнуса разбираме, че всички ние, „черно-белите“ привърженици, имаме неочакван враг в лицето на ръководството на клуба. Срещу редица наши привърженици са подадени и се подготвят доноси, които имат за цел да подронят репутацията им на работното място – където те са се доказали като професионалисти. Милиционерският подход, който навява спомени за едни мрачни отминали времена, явно е в кръвта на някои лица от ръководството“.

Фенове на Локомотив Пловдив

„Крайната цел на сценаристите на доносническата акция е всяване на раздор сред нас, за да могат те да бъдат оставени на спокойствие при реализирането на своите намерения. Имаме опасения, че хората от ръководството на клуба планират да продължат строителството на "Лаута" по начина, по който това се случи на печалната бездънна яма на бул. „Източен“, се казва в част от позицията на феновете на „смърфовете“.

Днес пък стана ясно, че елитен швейцарски тим преговаря за крило на Локомотив Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес