Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фалстарт за Локомотив Пловдив при завръщането на efbet Лига

12 февруари 2023, 18:47 часа • 1763 прочитания

Отборът на Локомотив Пловдив не успя да победи Ботев Враца след равенство 0:0 като домакин при подновяването на сезона в efbet Лига. Пред новата трибуна "Бесика", която бе препълнена до краен предел, "железничарите" така и не съумяха да стигнат до попадение в мача.

Още в самото начало на срещата Локо успя да вкара топката в мрежата на противника, но голът бе отменен. "Смърфовете" организираха опасна атака през десния фланг, която завърши с хубава комбинация в наказателното поле и завършващ удар, който бе спасен. При добавката Димитър Илиев вкара, но бе в очевидна засада.

В 30-ата минута пък Локомотив имаше претенции за дузпа, които обаче не бяха уважени от главния арбитър. В следващите минути и двата тима допуснаха грешки в отбрана, които доведоха до опасни ситуации. До гол обаче така и не се стигна, за да се стигне в крайна сметка до равенство и поделяне на точките.

В подреждането Локомотив заема четвърта позиция с 34 пункта - на пет зад третия ЦСКА 1948 и на две пред петия Славия, който е с мач по-малко. Ботев Враца пък продължава битката за оцеляване, като заема 12-а позиция с 16 точки.

По-рано през деня ЦСКА обърна и разгроми Берое (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес