Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кой е платил лагера на Левски в Дубай

24 февруари 2023, 11:57 часа • 3314 прочитания

Най-накрая стана ясно кой е мистериозният спонсор, който плати лагера на Левски в Дубай. Както е известно „сините“ пазиха в тайна името на субекта финансирал подготовката на тима. Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков обаче разкри на специална пресконференция кой е платил лагера. Става въпрос за „Еврохолд“, както и за „Нова Броудкастинг Груп“

Ивков бе категоричен, че бюджетът на клуба не е ощетен и в Левски трябва да се гордеят, че са направили такъв лагер. Той също така разкри, че подготовката е платена чрез реклама, а не чрез дарение.

„Как беше финансиран лагерът? Бюджетът на Левски не е ощетен. Ние трябва да се гордеем, че направихме такъв лагер. Големи компании помогнаха, но не е дарение, а чрез реклама. Най-големият публичен холдинг в България “Еврохолд”, и чрез своите дъщерни компании “Евроинс” и “Електрохолд”, искаха да рекламират своя бизнес. Другият спонсор е от голямото семейство на Юнайтед. Там става дума за спонсорство и ТВ права - “Нова броудкастинг груп”. Толкова за лагера“, каза босът на „сините“.

Изпълнителният директор на столичани допълни, че в Дубай са били най-добрите условия за подготовка през зимния сезон.

„Ще ви кажа всичко за лагера в Дубай. Това мястото има най-добри условия за футбол. Не можем да си позволим скъпи трансфери, но трябваше да направим една скъпа подготовка. Вярвам, че не е късно Левски да се върна към победите и да докажем, че решението ни е било правилно“.

Вчера пък мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви добри новини за „сините“.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес