Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Емил Спасов разкри с какво ЦСКА превъзхожда Левски и посочи изхода на "синя" звезда

08 декември 2023, 12:52 часа • 4431 прочитания

Бившият нападател на Левски Емил Спасов коментира с какво ЦСКА превъзхожда "сините" през този сезон. Според него "червените" не са кой знае колко по-добри от Левски, но имат по-добри нападатели, а това прави и голямата разлика между двата отбора в класирането.

ЦСКА превъзхожда Левски в нападение

"ЦСКА последните 5 мача бият, печелейки трудни двубои, включително и срещу Славия за Купата, но с по 1 гол. Изпускат и срещу тях, вкарат им някой гол, а те вкарват втори. Те с 2-3 положения реализират поне 2 попадения. Ние (Левски) създаваме по 3-4, но не можем да отбележим по един", коментира Спасов пред Sportlive.bg.

Рикардиньо

"Червените" имат по-добри нападатели

"Не че са кой знае колко по-добри от нас. Те обаче имат по-добри нападатели и вкарват голове", каза още той. А след това отправи критики към нападателите на Левски: "Много съм разочарован от Рикардиньо и от Роналдо. Ако за Роналдо има някакво оправдание, че беше контузен дълго време, за Рикандиньо аз нямам такова."

Рикардиньо е безобразен

"В поредица от мачове той е безобразен. Чудя се на някои писания, че го искали в Бразилия. Да си ходи! Къде ще играе? Той в това смешно първенство не може да играе, а щял да играе в Бразилия или другаде", добави още Спасов, като настоя, че Левски се нуждае от по-класен нападател.

Четете цялото интервю на Емил Спасов пред Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес