Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ел Маестро: Победата ни дава спокойствие, но проблемите на ЦСКА остават

19 август 2023, 23:50 часа • 2577 прочитания

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира победата над Ботев Враца, която е първа за него след завръщането му на "Армията". Той заяви, че победата дава спокойствие на отбора, но проблемите на ЦСКА остават, като отбеляза липсата на много важни играчи, които отсъстват заради контузии.

ЦСКА има проблеми с контузени играчи

"Щастливи сме за постигнатия резултат. Може би не се справихме добре през първото полувреме, но използвахме една контраатака. Смятам, че след 55-ата минута имахме пълен контрол и се справихме добре", започна Нестор Ел Маестро след победата.

Победата над Ботев Враца дава спокойствие на Ел Маестро

"Не променихме много в тима. Проблемите, които имахме остават. Много важни играчи са с контузии. Истинското ни развитие ще е факт, когато се върнат. Необходимо ни е още време, но ще трябва да импровизираме с някои позиции на играчите. Всяка победа е изключително важна за нас. Да, победата ни дава спокойствие. ЦСКА във всеки един двубой трябва да се бори за победа и да гони тази цел", добави още той.

„Анализите на двубоите са много важни спрямо това срещу кой отбор играем. Много е различно дали играеш в Разград, или във Враца. Днес на полувремето направихме подобрения и ще повторя, че след 55-ата минута се справихме много по-добре. Моята работа е да търся победа във всеки един мач и това ще направя", завърши Ел Маестро.

ОЩЕ: Бушонът "Ел Маестро" ще изгори, но кучето е заровено другаде...

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес