Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Е, Бобка? Изтрезня ли вече? Сега в какъв цикъл си? Пияните човечета се наиграха!"

13 ноември 2023, 22:57 часа • 4678 прочитания

Бившият административен директор в ЦСКА Милко Георгиев излезе с остра, но саркастична публикация в социалните мрежи по повод скандалните събития, съпътстващи двубоя на националния отбор на България срещу Унгария от квалификациите за ЕВРО 2024. В поста се задават няколко въпроса към ръководителите на Българския футболен съюз. 

"Явно този път пияните човечета се наиграха!"

"Явно този път пияните човечета се наиграха! Години наред го караха на компромиси, я Фончо ще звънне на някой кмет, я някоя заплаха към някой дребен чиновник и нещата си вървяха!Е, този път се набутаха сами в капана от конюктурни игрички!", бурно започва Георгиев и продължава в същия стил.

ОЩЕ: Боби Михайлов не иска пак да се кандидатира за президент на БФС, но подготвя заместници

Борислав Михайлов

"Логичен завършек на управлението на тези покемони!"

"Ако УЕФА реши да изхвърли не само националния отбор, а и клубните от участия в ЕКТ, това ще е логичен завършек на управлението на тези покемони!", смята той и завършва с язвителна критика, прикрита от следните въпроси:

Саркастични въпроси към БФС

"Е, Бобка? Изтрезня ли вече? Сега в какъв цикъл си? Лече, нали все си отворен, няма ли да ни заклеймиш пак с някоя от твоите селски хитринки? Емо, ти ще мъцнеш ли нещо? Сега ви остана само едно-да кажете ИЗВИНЯВАЙТЕ и дим да ви няма!", гласи публикацията на Милко Георгиев.

Самият Борислав Михайлов пък смята, че оставката му няма да помогне, а "безработни" футболисти създавали напрежението (подробности четете в линка).

Милко Георгиев

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес