Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Два южноамерикански клуба искат нападател на ЦСКА

04 декември 2023, 12:36 часа • 2211 прочитания

Два отбора от Южна Америка искат нападателя на ЦСКА Майкъл Естрада. Става въпрос за еквадорските ЛДУ Кито и Барселона Гуаякил. Трансферната спортна новина съобщиха медиите в родината на 27-годишния офанзивен футболист.

Естрада е под наем в ЦСКА

Както е известно, Майкъл Естрада пристигна в ЦСКА под наем от мексиканския Толука. Първоначално той имаше проблеми с адаптацията и свалянето на килограми, но все по-често получава шансове от Нестор Ел Маестро.

Майкъл Естрада

До момента еквадорският нападател има 17 мача за „армейците“ във всички турнири, в които е реализирал 4 гола и е направил една асистенция. В договора за наем между Толука и ЦСКА има записана клауза за откупуването на Естрада от страна на „червените“.

Еквадорците могат да го изкушат с висока заплата

Интересът на ЛДУ Кито и Барселона Гуаякил обаче може да провали евентуалното му привличане за постоянно от родния вицешампион. Причината е, че двата еквадорски клуба могат да предложат на футболиста и Толука много повече пари от „червените“, а също така през новия сезон те ще играят в Копа Либертадорес, а това е най-голямата сцена на южноамериканския футбол.

Днес стана ясно, че Тобиас Хайнц ще бъде закотвен на пейката заради обвиненията, че прекалява с алкохол и хазарт.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес