Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Душан Керкез разкри как Панатинайкос е изненадал Ботев Пловдив (ВИДЕО)

25 юли 2024, 23:43 часа • 1804 прочитания

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде своето мнение след загубата на "канарчетата" от Панатинайкос в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Специалистът разкри как гръцкият гранд е изненадал "жълто-черните" и похвали своите възпитаници.

Душан Керкез остана частично доволен след загубата на Ботев

"Нашите фенове усетиха, че направихме нещо специално през второто полувреме, можехме да вземем и по-добър резултат. Когато губиш, няма как да си напълно доволен. Щастлив съм, защото играчите показаха това, за което сме говорили и това, което исках. На терена сме 11 на 11 и няма значение нещата преди мача. Исках желание и борба, като го показаха през втората част", започна Керкез след поражението на Ботев Пловдив от Панатинайкос.

ВАР-ът на Actualno

Ето как Панатинайкос изненада Ботев

"В Европа всяка една ситуация се наказва. Допуснахме лесни попадения, особено първия гол. Това доста ни обърка. Изненадан съм от Панатинайкос, очаквах да ни пресират високо, но това не се случи и може би ни обърка. Променихме някои ситуации и съм щастлив от реакцията на футболистите", продължи специалистът.

"Канарчетата" могат да летят много високо

"Панатинайкос има много силни футболисти. Виждате техния бюджет и техните трансфери. Искам от моите играчи да бъдат умни във втория мач. Ще натискаме и всичко е възможно. Винаги казвам, че отборът се състои от 25 футболисти, а не от 11. Всеки играч, който се появява, трябва да дава максимума си и да прави разликата. Това важи за всичко. Ако играем като отбор, можем да постигнем нещо голямо. Панатинайкос остава фаворит. Увеличихме нашите шансове. Моите футболисти видяха, че могат да се справят добре", завърши Душан Керкез.

ОЩЕ: ЦСКА 1948 пропусна да разгроми Будучност, но тръгна с успех в Европа (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес