Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дюкенс Назон: Не знам какво се случва с ЦСКА, не мога да играя сам срещу 11

14 август 2023, 10:07 часа • 2713 прочитания

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон не знае точно какъв е проблемът на неговия отбор. "Червените" се намират в криза от началото на новия сезон, а в неделя загубиха тежко от Лудогорец в дербито на Първа лига. Той отбеляза, че атмосферата и духът в отбора трябва да се промени, а единственият изход от ситуацията е той и неговите съотборници да бъдат по-сплотени.

Дюкенс Назон не знае какъв е проблемът на ЦСКА

"Не знам какъв е проблемът в ЦСКА, мисля, че те са много. Трябва да превключим на друга предавка и да измъкнем нещо позитивно от ситуацията, в която се намираме. Не мога да ви дам конкретен отговор. Не знам какво се случва. Единственият начин да излезем от тази ситуация е да бъдем по-сплотени. Атмосферата и духът в отбора трябва да се промени. Усеща се, че нещата не са същите, както бяха", заяви Назон след мача.

Дюкенс Назон

За Назон не е важно да вкарва, а отборът да побеждава

"Като нападател се опитвам винаги да подобрявам нещата, но не мога да играя сам срещу 11. Надявам се, че ще върна формата си от миналия сезон и отново ще бележа голове. Минаха доста мачове, в които не успяваме да вкараме много голове. Дори не ми се откриват много шансове. В момента не е важно кой ще вкара, а е важното да печелим мачовете. Наистина искам да помогна на отбора и да бъда тази част от тима, заради която победите отново ще дойдат", каза още той.

През лятото Дюкенс Назон бе спряган за продажба, но до раздяла с него така и не се стигна. Той бе тотално изолиран от играта в мача в Разград, в който нямаше почти нищо положително в изявите на ЦСКА. След мача Нестор Ел Маестро каза загадъчно, че нещо в ЦСКА се е случило между сезоните.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес