Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дюкенс Назон: Искам да стана голмайстор, но фокусът ми е върху титлата

11 май 2023, 16:54 часа • 1028 прочитания

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон спечели наградата за "Играч №1" за 30-ия кръг в Първа лига. Той отбеляза хеттрик при победата над Ботев Враца с 5:1, като по този начин се доближи на само два гола от лидера при голмайсторите Ивайло Чочев. Назон призна, че иска да стане голмайстор на първенството, но фокусът му е върху битката за титлата.

Титлата е по-важна от голмайсторския приз

"В момента моята цел е да спечеля титлата с ЦСКА. Разбира се, като нападател искам да продължавам да вкарвам и да стана голмайстор на първенството. Но съм фокусиран върху по-големия трофей", каза Дюкенс Назон след получената награда, която е втора такава за него през настоящия сезон.

Дюкенс Назон

Феновете са сериозен фактор за ЦСКА

"Феновете ни липсваха доста срещу Ботев Враца, защото ние се нуждаем от тях. Те са много сериозен фактор, вдигат сериозен шум, създават притеснение в противника. Ние се борихме за тях и се радвам, че победихме убедително", добави още той.

Не загубата от Лудогорец остави ЦСКА втори

"Лесно е да кажем, че сме втори заради загубата срещу Лудогорец. Но ние не победихме и в други мачове преди това, когато също заслужавахме трите точки. Това не ни влияе. Имаме 5 финала до края и един от тях е точно срещу Лудогорец. Ако ги надиграем в плейофите, ще заличим техните победи от редовния сезон.

"Не сме радостни от решението на БФС. Няма как да е добре за нас, че ще домакинстваме на Черно море на чужд стадион. Но сме длъжни да спечелим, въпреки обстоятелствата." Какво още каза Дюкенс Назон, четете в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес