Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дучето: Цацаров да каже кой източи ЦСКА

22 юни 2015, 08:57 часа • 11481 прочитания

ПФК ЦСКА АД все още не е фалирал, не е разформирован, макар и с отнет лиценз за участие в А група. Би трябвало той да започне от В група, след като още не е фалирал. Същевременно има опасност до края на деня да се появят три клуба ЦСКА. Днес ще има и общо заседание за акционерите, информира Нова телевизия.

Същевременно Димитър Ангелов-Дучето, който беше известен като лидер на фенклуба на армейците, посочи, че умишлено е позволено ЦСКА да стигне дотук. Не може при толкова дългове да се позволят над 50 трансфера, а месеци наред да не се внасят осигуровки. Сотир Цацаров трябва да отговори на въпроса „КОЙ” стори това, счита Дучето. Аз ще подкрепям своя клуб, дори от А окръжна, ще „извървя своята Голгота”, но къде ще са виновниците – ще си харчат апартаментите в Лондон ли, добави Дучето. И веднага уточни, че при Васил Божков всичко било платено. След като му беше припомнено за протестите на феновете по времето на Божков, Ангелов заяви, че той не е протестирал, а протестирал при определени събития – например при загуби при Ферарио Спасов. Или ще си оправим нещата, или ще тръгнем оттам, откъдето трябва, каза Дучето, който припомни, че държавата може да реши кой да получи базите – отколешната болка покрай армейския клуб.

Васил Божков остави ЦСКА с лиценз и с играчи. Александър Томов дойде и сега клубът е без лиценз и без играчи, подчерта Димитър Ангелов. И отрече да има организация на футболни агитки за Гърмен и „Орландовци”. Защо да не бъда съпричастен, попита Ангелов. Чудя се какво правите там, отвърна Виктор Николаев. Там съм, където трябва, а неправда има на жълтите павета, отговори Димитър Ангелов. Иван Байрактаров ми е приятел, покани ме да види какво става в Гърмен, прибави Дучето.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес