Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Драмата е пълна: Гонзо също взе отношение за скандала с „Колежа“

11 ноември 2023, 20:47 часа • 3358 прочитания

Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо също взе отношение за скандала със стадион „Христо Ботев“, който се разрази днес. Бившият нападател на Левски излезе с официална позиция пред БТА, в която твърди, че никой не е заплашвал строителя на „Колежа“ Илиян Филипов и той е лъжец.

Както е известно, днес бизнесменът обвини заместник изпълнителния директор на БФС Христо Запрянов, че е го е заплашвал, че ако мачът между България и Унгария не е на стадион „Христо Ботев“, то централата ще отнеме лицензите на „Колежа“ и „Лаута“.

Обяснението на Гонзо

Гонзо е категоричен, че лично е присъствал на разговора между Запрянов и Филипов и не е имало подобни заплахи. Техническият директор на БФС допълни, че ако провеждането на мача между България и Унгария се провали това ще бъде огромен удар по родния футбол.

Илиян Филипов Антон Зингаревич

„Категоричен съм, че лицето Илиян Филипов е лъжец! Лично ще го подведа под съдебна отговорност. Не само аз, но и Българският футболен съюз заради клеветите по адрес на заместник изпълнителния директор Христо Запрянов! Няма никакви заплахи, аз лично присъствах на разговора между него и Филипов и ви гарантирам, че никой не е бил заплашван“.

„Запознал съм кмета на гр. Пловдив с цялата ситуация и всички изключително тежки последствия за целия български футбол – не само за националния отбор, ако двубоят България – Унгария не се състои в четвъртък. Лицето Илиян Филипов е този, който ще направи така, че футболът в България да понесе огромен удар!“, се казва в част от изявлението на Гонзо.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: А бе, къде е Боби?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес