Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Достойно: Илич и щабът му си тръгнали от ЦСКА без пазарлъци

04 август 2023, 11:16 часа • 2184 прочитания

Уволненият от ЦСКА треньор Саша Илич е напуснал клуба без да се пазари за обезщетение, съобщава "Мач Телеграф". Макар и да бе отстранен от поста преди изтичането на договора си, Илич се е съгласил на условията, предложени му от клуба.

Саша Илич и ЦСКА си стиснаха ръцете без пазарлъци

Неговият щаб са сторили същото и не са имали претенции за повече пари, каквито потенциално биха могли да имат. Отношенията между ЦСКА и Саша Илич вече са уредени, като двете страни се разделят в добри отношения.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА се управлява като държавата - на ротационен принцип!

Саша Илич

Лазар Туфегджич продължава да извива ръцете на ръководството

Не такава обаче е ситуацията с доведен от Саша Илич в ЦСКА. Става въпрос за сръбския футболист Лазар Туфегджич, който не иска да си тръгне от клуба без компенсация. "Мач Телеграф" твърди, че Туфегджич извива ръцете на ръководството за пари.

Лазар Туфегджич

ЦСКА ще трябва да плати сериозно обезщетение на Туфегджич

Атакуващият халф не тренира с отбора, като бе нарочен за продажба още преди началото на сезона. Все пак в ЦСКА се надяват, че ще стигнат до споразумение с него през следващата седмица, но ще трябва да му плати сериозно обезщетение.

Саша Илич бе уволнен по нощите

Решението за уволнението на Илич на практика е било взето по нощите. Това стана ясно от отговор на Нестор Ел Маестро на въпрос на Actualno.com кога е бил потърсен от ръководството на ЦСКА. Новият треньор призна, че е получил обаждане от Данаил Ганчев същата вечер след загубата от Сепси в първия мач.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес