Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дните на български национал в Кипър изглеждат преброени

10 май 2024, 16:01 часа • 17125 прочитания

Дните на български национал в Кипър изглеждат преброени. Става въпрос за 24-годишния офанзивен полузащитник Илиан Илиев–младши. Това разкриха медиите на Острова на Афродита. Според информациите Аполон Лимасол, който държи правата му, не възнамерява да разчита на него през новия сезон и той може да продължи да носи екипа на Черно море.

Илиан Илиев-младши бе важна част от Аполон

Както е известно, през лятото на 2021 година Илиев – младши премина от Черно море в Аполон, като тогава кипърците платиха близо 400 хиляди евро за правата му. В първия си сезон в тима той бе важна част от отбора и записа 25 мача, в които реализира гол и направи една асистенция, за да може съставът от Лимасол да спечели титлата на страната.

Илиан Илиев - младши

Илиев-младши може да остане в Черно море

Лека-полека Илиев–младши загуби титулярното си място в Аполон и в началото на този сезон бе пратен под наем в гръцкия Кифисия. Той остана в тима до края на февруари, когато бе преотстъпен на Черно море. Според кипърските медии той може да продължи да носи екипа на варненци и през новата кампания, ако отборът от Лимасол не завиши драстично финансовите си изисквания, за да го пусне под наем.

Наско стана ясно, че ръководството на Черно море се отпива да задържи треньора на тима Илиан Илиев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес