Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Димитър Димитров – Херо: Никой от Левски не ме е търсил

08 декември 2023, 17:37 часа • 2097 прочитания

Един от най-добрите български футболни треньори Димитър Димитров – Херо коментира появилите се слухове, че в Левски обсъждат името му като потенциален вариант за треньорския пост. Херо заяви, че на този етап никой от "синия" клуб не го е търсил.

Херо (засега) не е търсен от Левски

"Никой от Левски не ме е търсил", заяви Димитър Димитров – Херо пред Dsport. Това обаче не означава, че на "Герена" действително не се обсъжда неговото име. Според информациите, в Левски искат да сменят Николай Костов, а Херо е сред обсъжданите варианти.

Димитър Димитров – Херо

Димитър Димитров направи "сините" шампиони

Димитър Димитров бе наставник на Левски през 2000 година, когато изведе "сините" до титлата и Купата на България. Тогава изпълнителен директор на клуба бе Наско Сираков, който понастоящем е мажоритарен собственик на столичния тим.

Херо е отворен за нови предложения за работа, като за последно работи в тима на Спартак Варна. 64-годишният специалист има близо 40-годишен треньорски опит, започвайки като треньор на жените на Нефтохимик през далечната 1985 година. Той е бил и национален селекционер на България.

Иначе раздялата на Левски с Николай Костов се счита за 99 % сигурна, като това се очаква да се случи след последния мач от първия полусезон срещу Ботев Враца.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес