Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов: Затворихме доста усти, дано оттук да тръгне нашият върховен път (ВИДЕО)

19 юли 2023, 23:32 часа • 1738 прочитания

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов коментира успеха над Балкани с 4:0, който прати неговия отбор във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. След мача Десподов заяви, че с тази победа "зелените" са затворили устите на много критици.

Лудогорец затвори устите на критиците

"Всяко начало е тежко. За съжаление на доста критици в България, Лудогорец успя да покаже лицето, което заслужава да показва в мачовете. Много силно се надявам сега да напишат как Лудогорец е показал как се играе футбол на Балканите. Мисля, че затворихме доста усти.

Кирил Десподов

Лудогорец изми срама

Това, което сме си направили, сме си го направили ние - този срам в последните два мача. Само ние можехме да излезем от тази ситуация и се радвам, че го направихме по най-добрия начин", заяви Кирил Десподов пред "Диема Спорт".

Докъде ще стигне "върховният път" на Лудогорец?

"Определено имаше напрежение, настроението не беше добро. Нормално е да има притеснение. Има доста класа в тази съблекалня. Отборът има качествата да вкара повече от три гола. Днес си поправихме грешката. Надявам се оттук нашият върховен път да тръгне напред.

Какво научихме от двете загуби? Да не влизаме толкова отпуснато в мачовете. Нито един отбор не е за подценяване", добави още Десподов. Повече за разгрома на Лудогорец над Балкани, четете в линка.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес