Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов: В отбор като ПАОК знаеш, че феновете за взискателни

22 септември 2023, 09:50 часа • 2008 прочитания

Най-добрият български футболист Кирил Десподов даде мнението си след обрата на ПАОК в Лигата на конференциите, който собственоръчно изкова с гол и асистенция. Българинът успя да отбележи дебютното си попадение с екипа на гръцкия тим, за да донесе победата срещу ХИК в Хелзинки.

Десподов смята, че ПАОК има манталитет на победител

Капитанът на националния отбор призна, че в отбор като ПАОК не можеш да се отпуснеш и за секунда, тъй като феновете са взискателни и искат победа във всеки един мач. В някои мачове обаче резултатът не идва, а тогава на помощ се притича манталитетът на победител, който според Десподов ПАОК вече притежава.

Кирил Десподов

Натискът от феновете

"Когато играеш в отбор като ПАОК, знаеш, че има голям натиск, феновете са взискателни, искат да се печели всеки мач, отборът има високи цели. Не можеш да се отпуснеш и да кажеш, че не отиваш за победа в някой мач. В някои игри обаче резултатът, който искаме, не идва. Тогава трябва да се покаже манталитетът, който имаме като отбор. И това е най-важното", каза Десподов пред "Cosmote TV".

"Успяхме да създадем манталитет на победител на терена и това е много добре занапред, тъй като печелим увереност като отбор за следващите няколко мача. Трябва да продължим така и да покажем това в мачовете от първенството", добави още бившият футболист на Лудогорец.

ОЩЕ: В ПАОК качиха Десподов на масата, той поздрави съотборниците с песен на гръцки (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес