Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов с усмивка: Да изравня Стоичков? Не ми се мисли какво ще ме направи (ВИДЕО)

18 март 2024, 23:15 часа • 3141 прочитания

Футболист №1 на България за 2023 година Кирил Десподов говори пред медиите след официалната церемония. Капитанът на националния ни отбор призова новият президент на БФС Георги Иванов да бъде оставен да работи. Крилото на ПАОК шеговито заяви, че не му се мисли какво ще стане, ако изравни Христо Стоичков по брой завоювани призове за №1 на страната.

Наградата задължава, но е плод на много усилия и труд

„Огромна чест е да спечеля тази награда. Тя задължава, но и също така е плод на много усилия и труд. Много мъка е имало през изминалата година – лоши резултати и моменти. Когато получаваш такива индивидуални награди, е стимул да се развиваме и градим“, започна Десподов, след като получи приза за Футболист №1.

Пас към миналото

Суперлативи от Десподов за Груев и Чочев

„Има конкуренция. Нито Илия Груев, нито Ивайло Чочев няма как да не са ми конкуренцията. Който и от нас да беше спечелил, щеше да е заслужено. Ще се радвам и ще бъда изключително щастлив, ако конкуренцията е още по-сериозна. Това значи, че ще имаме и добри футболисти в националния отбор“, смята крилото на ПАОК.

ОЩЕ: Гонзо ще организира среща с Бербатов: Няма полза от безсмислени войни (ВИДЕО)

Десподов призова Гонзо да бъде оставен да работи

„Надявам се да се успокои обстановката в националния. Ние винаги даваме всичко от себе си. Нека оставим г-н Иванов да работи. Той е спечелил доверието на клубовете. Силно се надявам хората да се обединят и да започнат да ни подкрепят и нас. Трябва всички да сме заедно и да мачкаме напред“, продължи той.

Кирил Десподов се стресна от евентуална бъдеща реакция на Стоичков

„Не ми се мисли да изравня Христо Стоичков, че не знам какво ще ме направи. Това са огромни имена в българския футбол. Далеч съм много от тези имена, няма какво да се лъжем. Отборната работа за мен е на първо място. Може би бих отличил втората си награда, тя беше най-сладка. Подкрепяйте футболистите, дръжте си българските футболисти, защото ние сме една нация и трябва да се подкрепяме“, каза Кирил Десподов за това, че може да изравни Христо Стоичков, ако спечели още една награда за Футболист на годината.

ГАЛЕРИЯ: Церемония Футболист №1 на България за 2023 година

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес