Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов: Черна гора е опитен и неудобен съперник

23 март 2023, 11:39 часа • 1469 прочитания

Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов сподели, че очаква много труден мач срещу Черна гора. Той бе категоричен, че съперникът е доста опитен и неудобен за нашия отбор. България приема Черна гора в първи мач от квалификациите за Европейското първенство в Германия през 2024 година утре. Двубоят е от 19:00 часа и ще се състои на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

Десподов допълни, че в последните четири мача под ръководството на Младен Кръстаич футболистите в националния отбор са натрупали самочувствие. Той обясни, че ако играчите спазват треньорските указания, то тимът може да постигне голям успех.

Младен Кръстаич Иван Иванов

„Искам играчите да са спокойни, защото отборът е млад. Трябва да спазваме тактическа дисциплина и да се раздадем максимално на терена, защото ако не сме всички и на 100%, няма да се получат нещата. Трябва да се борим един за друг. Отборът на Черна гора е доста опитен, със сигурност е неудобен съперник. Мачът няма да е лесен. Всеки един мач за нас е труден. Със сигурност ще има голяма битка на терена“.

„Постигнахме добри резултати последните четири мача. Натрупахме самочувствие и вече е времето да внесем добрите резултати и в евроквалификациите. Увереност ни дава работата, която свършихме. Мисля, че отборът вече ще бъде по-уверен. Ако спазваме треньорските указания, ще постигнем голям успех“, категоричен е Десподов.

Националният селекционер Младен Кръстаич пък заяви, че футболистите трябва да се гордеят, че играят в тима, а не да ходят там като туристи

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес