Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десеткратен шампион на Франция идва за звезда на Лудогорец

22 август 2024, 12:52 часа • 1001 прочитания

Десеткратен шампион на Франция проявява сериозен интерес към един от водещите футболисти на Лудогорец. Става въпрос за тима на Сент Етиен, който следи полския национал Якуб Пьотровски. Французите дори са изпратили свои скаути, които да гледат изявите на халфа в мача срещу Петрокуб тази вечер. Това съобщиха местните медии.

Договорът на Пьотровски с Лудогорец изтича

Както е известно, към Пьотровски има сериозен интерес от страна на редица клубове от чужбина. Наскоро се заговори, че той може да продължи кариерата си в тима от Серия А Удинезе, но до сделка така и не се стигна. 26-годишният футболист има договор с Лудогорец до следващото лято и „орлите“ ще трябва да го продадат, ако не искат да го изпуснат без пари.

Якуб Пьотровски

Пьотровски направи сериозно име в Лудогорец

Якуб Пьотровски пристигна в Лудогорец през лятото на 2022-ра от германския Фортуна Дюселдорф. Тогава „орлите“ платиха 1,3 милиона евро за правата му. Той бързо се превърна в основен игра на разградчани като до момента има 106 мача за тима във всички турнири, в които е реализирал 20 попадения и е направил 17 асистенции.

Полузащитникът дори достигна до полския национален отбор, с който участва на Евро 2024. Пьотровски е оценен на 5 милиона евро от авторитетния сайт „Transfermarkt“.

По-рано днес стана ясно, че аржентински тим иска да привлече крило на Лудогорец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес