Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дерменджиев: При мен Лудогорец се надиграва с Реал, Ливърпул, ПСЖ и Арсенал (ВИДЕО)

26 октомври 2023, 22:31 часа • 2483 прочитания

Завърналият се начело на Лудогорец старши треньор Георги Дерменджиев даде своето мнение след загубата на "орлите" при гостуването на Фенербахче в сблъсък от Лига на конференциите. Опитният специалист е очаквал по-добър резултат. Той заяви, че под негово ръководство разградчани са се надигравали с европейски грандове като Реал Мадрид, Арсенал, Ливърпул, ПСЖ.

Дерменджиев мисли, че Лудогорец можел да измъкне нещо от Фенербахче

„Фенербахче е един изключително добър отбор, но аз съм максималист, затова съм постигнал тези успехи с Лудогорец. Мислех, че можем да направим по-добър резултат за Лудогорец. Щом един мач е свършил и има определен резултат, няма какво да го коментираме. Загубихме заради голове, те са определящи при всички случаи“, заяви Дерменджиев за загубата на Лудогорец от Фенербахче.

Лудогорец Фенербахче

Спомен за силните години на "орлите"

„Гледали сте много мачове, включително на Лудогорец, знаете в по-силните години, така да кажа, срещу Реал Мадрид, Арсенал, Ливърпул, ПСЖ, отборът се е надигравал, когато съм бил аз. Това е допринасяло отборът да се развие, тези играчи трябва да играят срещу такива отбори и трябва да се противопоставят. Затова съжалявам, че головете са три, но това е“, продължи той.

Суперлативи за турския гранд

„Футболът е това - свършва мачът и край. Доволен съм, че в този мач играчите показаха един добър интелект. Това е важно за мен и мисля, че отборът може да израсне още. Фенербахче е един изключителен отбор, адмирации за това“, завърши специалистът.

Преди мача Георги Дерменджиев заяви, че ще е доволен на хикс с Фенербахче (ВИДЕО и подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес