Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дерменджиев: Карабах е добре подреден европейски отбор, това е изключително важен мач (ВИДЕО)

12 август 2024, 14:29 часа • 497 прочитания

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори преди реванша от третия квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Карабах. Специалистът заяви, че азербайджанския тим е изключително добре подреден европейски отбор. Той също така изтъкна важността на двубоя за „орлите“, които гонят класиране в груповата фаза на най-комерсиалния турнир.

Дерменджиев сподели, че е запознал своите футболисти с представянето на Карабах като гост в евротурнирите. Той коментира и тежката контузия, която получи един от основните му играчи Бърнард Текпетей в първия мач с азерите.

„Карабах е турнирен тим“

Пресконференция на Лудогорец преди мача с Карабах в Разград

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Monday, August 12, 2024

„Мога категорично да кажа, че Карабах е отбор с голям международен опит и турнирен тим. Ние сме отбор, който има много състезатели, така че ще трябва да се справим без Текпетей. Изключително неприятна контузия и като качеството на играча, който имахме. Бърни е едно много добро момче и е личност в съблекалнята. Това е тежка контузия и отборът е съпричастен с него“.

„Запознал съм футболистите с играта на Карабах като гост. Те не се притесняват от нищо и наистина всеки мач имат вкарани голове. Това е изключително важен мач за нас. Играчите са в добра кондиция. Карабах е добре подреден европейски отбор. Добре знам историята каква е. Добре познавам треньора и работата му“, каза Дерменджиев.

В първия мач между двата тима Лудогорец надхитри Карабах като гост.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес