Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цунами с трогателни думи към Левски след подновяването на договора му

12 септември 2023, 10:32 часа • 998 прочитания

Вендерсон Цунами благодари на ръководството на Левски, след като поднови договора си с клуба. Споразумението на бразилеца изтичаше в края на сезона, като двете страни дълго водиха преговори за неговото удължаване. В крайна сметка Цунами и шефовете на „сините“ стигнаха до консенсус и левият бек преподписа със столичани до лятото на 2026 година.

Цунами е един от основните играчи на Левски 

Цунами използва социалните мрежи, за да благодари на Левски за доверието, което има в него и качествата му. Третият капитан на „сините“ също така се обърна към феновете на тима и сподели, че още дълго време ще бъдат заедно. Цунами играе за Левски от 1 януари 2022-ра и до момента има 63 мача на сметката си, в които е реализирал 3 попадения и е направил шест асистенции.

Вендерсон Цунами

Цунами се обърна и към феновете на Левски 

„Първо искам да благодаря на Бог за всичко, което е направил в живота ми. Второ – на жена ми Майра Миранда, която винаги ми дава сили да продължавам напред към целите си, обичам те, скъпа. И трето – за този страхотен клуб, който се довери в работата ми и ми дава всички условия да си върша работата. Много благодаря, Левски. Фенове на Левски, ще бъдем заедно за по-дълго, хайде! Само Левски“, написа Вендерсон Цунами.

Вчера пък станаха ясни датата и часа на първото за сезона Вечно дерби между Левски и ЦСКА.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Още 2 години и 11 месеца и България ще цъфне и върже.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес