Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА започна строеж и на базата в Панчарево

22 март 2024, 12:00 часа • 2600 прочитания

Ръководството на ЦСКА стартира строеж и на базата на тима в Панчарево. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите „червените“ са започнали работа по изграждане на сграда за хранене и свободно време на футболистите. Както е известно, столичани се готвят и за началото на работата по реконструкция на стадион „Българска армия“.

Вече се работи по новата сграда

Новата сграда на Панчарево ще се намира на мястото на стария ресторант. Тя ще има сходна площ с него. Доскоро на това пространство бе изградена шатра, в която играчите можеха да се хранят. Тя обаче бе временен вариант, докато започне работата по изграждането на нова и модерна сграда.

ЦСКА Фернандо Каранга Матиас Фаетон База в Панчарево

Шефовете на ЦСКА инвестираха доста пари в базата

Въпросната шатра вече е демонтирана и вече се работи по издигането на новата сграда. От ЦСКА също така са сменили и портата на комплекса. В последните години шефовете на клуба инвестираха много средства в подобрение на базата на тима, като там бяха изградени три терена, единият от които с осветление, както и бунгала за футболистите и треньорите.

Имаше вариант осветлението от стадион „Българска армия“ да бъде преместено в Панчарево, но се оказа, че то е неефективно и разходите по поддръжката му са прекалено високи.

Вчера пък се заговори, че в ЦСКА се подготвя чистка и "червените" ще сменят половин отбор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес