Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА задържа основен халф с нов договор

05 септември 2023, 11:34 часа • 1696 прочитания

Ръководството на ЦСКА ще предложи нов договор на един от основните си полузащитници – Марселино Кареасо. Това съобщиха колегите от „Гонг“. Според информациите шефовете на „армейците“ подготвят предложението си към 23-годишния футболист и то трябва да бъде отправено към него в следващите седмици.

Договорът на Кареасо с ЦСКА изтича

Настоящият договор на Марселино Кареасо изтича след края на този сезон. Това означава, че от 1 януари той ще може да преговаря с всеки един друг клуб, където да премине без пари след края на кампанията. Шефовете на ЦСКА искат да избегнат това и поради тази причина ще предложат нов контракт на колумбиеца.

Марселино Кареасо

Ел Маестро иска Кареасо да остане в ЦСКА

Марселино Кареасо пък впечатли с изявите си Нестор Ел Маестро от началото на сезона и специалистът иска 23-годишният футболист да продължи да носи екипа на „червените“. Колумбийският халф пристигна на „Армията“ в началото на септември 2022-ра от Онсе Калдас. Тогава вицешампионите платиха 100 хиляди евро за правата му.

До момента Кареасо има 31 мача за ЦСКА във всички турнири, в които е реализирал три попадения и е направил шест асистенции. В момента той е оценен на 1 милион евро.

Вчера пък стана ясно, че нападател на ЦСКА е получил поредна контузия.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Вещае ли продажбата на Десподов края на хегемонията на Лудогорец?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес