Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА представи Асприля: Жертвата е на прицел, Звярът е тук (ВИДЕО)

12 юли 2023, 15:17 часа • 1260 прочитания

ЦСКА представи официално шестото си ново попълнение Данило Асприля. Колумбиецът пристига на стадион „Българска армия“ от израелския Бейтар Йерусалим. Трансферът на 34-годишният офанзивен футболист се проточи доста време, тъй като ръководствата на двата клуба не успяваха да се спазарят за цената, която „армейците“ трябва да платят.

С уникално видео 

В крайна сметка днес стана ясно, че ЦСКА са извадили немалка сума за Асприля. „Червените“ пък го представиха с уникално видео. Под него пък написаха: „Жертвата е на прицел, Звярът е тук“. Колумбийският нападател ще се присъедини веднага към подготовката на „армейците“, тъй като досега бе на лагер с Бейтар в София.

Жертвата е на прицел. Звярът е тук! 🐊

Posted by CSKA Sofia FC on Wednesday, July 12, 2023

Колумбиецът започва подготовка 

Данило Асприля направи много силен сезон с екипа на израелския тим, след като реализира 18 попадения и направи 6 асистенции в 32 мача във всички турнири. Благодарение на добрите му изяви Бейтар спечели Купата на Израел през изминалия сезон. Колумбиецът стана шестото ново попълнение на вицешампионите след вратаря Марин Орлинов, защитниците Сейни Санянг и Браян Кордоба, както и нападателите Майкъл Естрада и Матиас Фаетон.

Вчера пък в София пристигна и най-скъпото лятно попълнение на ЦСКА.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Битка за слава и много пари - Лудогорец мечтае за ново чудо в Шампионска лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес