Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА прати двама ненужни в Пирин, юноши на "червените" подсилват Литекс

13 юли 2023, 11:53 часа • 1383 прочитания

ЦСКА прати двама футболисти в Пирин Благоевград дни преди старта на новия шампионат. Става въпрос за младоците Симеон Александров и Александър Бучков. Двамата не попадат в плановете на Саша Илич за новата кампания и затова ръководството на клуба реши да ги преотстъпи, за да могат да трупат игрова практика.

Под наем до края на сезона 

📢🆕Пирин приветства Симеон Александров и Александър Бучков, които пристигнаха в отбора ни под наем от ЦСКА! 🏟 🦅Двамата...

Posted by Пирин Благоевград/Pirin Blagoevgrad on Thursday, July 13, 2023

Александров и Бучков ще играят в Пирин до края на сезона като те вече проведоха първо занимание с новите си съотборници. „Орлетата“ съобщиха, че двамата ще са на разположение на треньора Радослав Митревски за първия мач от новата кампания срещу Берое. Двубоят е утре, 14 юли от 18:45 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Саша Илич е наясно на кого ще разчита 

От ЦСКА също така пратиха двама свои юноши във втородивизионния Литекс. Това са нападателят Павел Жабов, както и защитникът Росен Маринов. Двамата бяха част от дубъла на „червените“, а през новия сезон ще защитават цветовете на ловчанлии под наем от столичани. Очаква се до края на седмицата „армейците“ да преотстъпят и нападателя Бисмарк Чарлс. Възможно е и той да облече екипа на Пирин.

Вчера пък ЦСКА представи официално шестото си ново попълнение - Данило Асприля.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Битка за слава и много пари - Лудогорец мечтае за ново чудо в Шампионска лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес