Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА официално представи Майкъл Естрада с песен посветена на него (ВИДЕО)

02 юли 2023, 16:53 часа • 3729 прочитания

ЦСКА представи официално поредното новото попълнение на тима Майкъл Естрада. Еквадорският национал пристигна вчера в лагера на „червените“ в Австрия и веднага започна тренировки с футболистите на Саша Илич. Естрада пристигна на стадион „Българска армия“ под наем от мексиканския Толука. В договора между двата тима има клауза за откупуването му.

Парчето посветено на Естрада 

 

Posted by CSKA Sofia FC on Sunday, July 2, 2023

Днес ръководството на ЦСКА официално обяви привличането на Майкъл Естрада. Шефовете на „армейците“ използваха доста нетрадиционен начин за това, след като го приветстваха с добре дошъл използвайки песен посветена на него. Парчето е дело на еквадорски изпълнител и възхвалява представянето на нападателя с екипа на националния тим на Еквадор.

🎶 Майкъл, Майкъл, Майкъл Естрада ℹ️Така започва припевът на еквадорска песен, посветена на новия ни футболист. 🔥А ние...

Posted by CSKA Sofia FC on Sunday, July 2, 2023

"Растем на брой и качество" 

🔝Растем на брой и на качество 😎 🔥Приветстваме с добре дошъл национала на Еквадор Майкъл Естрада! 💪🏻27-годишният нападател пристига директно от Мексико, за да подсили редиците ни в атака. ❤️ Успех, Майкъл!

Posted by CSKA Sofia FC on Sunday, July 2, 2023

„Растем на брой и на качество. Приветстваме с добре дошъл национала на Еквадор Майкъл Естрада! 27-годишният нападател пристига директно от Мексико, за да подсили редиците ни в атака. Успех, Майкъл!“, написаха от ЦСКА по повод привличането на еквадорския футболист.

Друг нов футболист на ЦСКА пък блесна с два гола за своята родина на "Голд Къп".

Очаквайте рубриката "ВАР-ът на Actualno" с футболни коментари и анализи

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес