Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА иска да си върне опитен защитник

03 юни 2024, 15:16 часа • 2103 прочитания

Ръководството на ЦСКА иска да върне опитен защитник в тима. Става въпрос за централния бранител на израелския Бейтар Йерусалим Пламен Гълъбов. Това съобщиха колегите от „24 часа“. 28-годишният защитник игра няколко сезона на „Българска армия“ преди да бъде продаден.

Пламен Гълъбов ще стане свободен агент

В началото на 2022-ра Пламен Гълъбов бе трансфериран от ЦСКА в Макаби Нетаня. Той игра в тима до 5 февруари 2024-та, когато премина в Бейтар. Централният защитник има договор с клуба от Йерусалим до 30 юни. В контракта има клауза за удължаването му с един сезон, но от израелския тим няма да се възползват от нея и Гълъбов ще стане свободен агент.

Пламен Гълъбов

Гълъбов стигна дори до националния отбор

Именно от тази ситуация искат да се възползват шефовете на ЦСКА. Роденият в Шумен защитник е юноша на Литекс като на 1 юли 2016-та премина на „Българска армия“ като свободен агент. След това той бе пращан два пъти под наем в Етър Велико Търново, преди да бъде продаден на Макаби Нетаня. Общо Гълъбов има 65 мача за ЦСКА във всички турнири, в които е реализирал едно попадение. Снажният бранител стигна дори до националния отбор на България, където записа 5 мача.

По-рано днес председателят на Дисципа разкри минималното наказание за ЦСКА след изцепките на феновете срещу ЦСКА 1948

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес