Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА е на крачка от раздяла с още двама ненужни чужденци

08 януари 2024, 10:46 часа • 11916 прочитания

ЦСКА е на крачка от раздяла с още двама ненужни чужденци. Става въпрос за полузащитниците Жираир Шагоян и Лазар Туфегджич. Двамата не попадат в плановете на треньора на „червените“ Нестор Ел Маестро и от клуба вече водят преговори с тях за прекратяване на договорите им. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Шагоян все още е в Армения

Жираир Шагоян

Жираир Шагоян въобще не се появи в София за старта на зимната подготовка на ЦСКА. Според информациите 22-годишният халф е останал в родината си Армения. Причината е, че родният вицешампион е в много напреднали преговори с Арарат за прекратяване на наема на офанзивния футболист. През този сезон Шагоян изигра общо 10 мача за ЦСКА във всички турнири, в които се отличи с една асистенция.

Туфегджич има само 4 мача за ЦСКА

Лазар Туфегджич

Шефовете на ЦСКА също така продължават преговорите с Лазар Туфегджич за прекратяване на договора му. Сърбинът отказа да напусне тима през лятото, но сега вече е склонен да разтрогне контракта си и да потърси късмета си другаде. Туфегджич стартира подготовка с „армейците“, но все още не е ясно дали ще замине за лагера в Турция. През този сезон 26-годишният халф има едва 4 мача за ЦСКА във всички турнири. В тях той има един гол.

Вчера ЦСКА разкара колумбиец заради несериозно отношение.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес