Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА 1948 взима доскорошна трансферна цел на Левски

08 януари 2024, 12:55 часа • 2900 прочитания

ЦСКА 1948 е напът да си осигури услугите на трансферна цел на Левски. Става въпрос за вратаря на Пирин Благоевград – Максим Ковальов. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите 23-годишният страж вече се е разбрал с ръководството на тима от Бистрица и остават да бъдат уточнени последните детайли около сделката преди тя да бъде обявена официално.

Максим Ковальов има договор до лятото

Максим Ковальов има договор с Пирин до лятото като няма намерение да го подновява. Поради тази причина „орлетата“ са принудени да го продадат на безценица, за да не го изпуснат без пари след края на сезона. Именно от този факт искаха да се възползват в Левски като бяха готови да извадят 40 хиляди евро за правата на играча.

Максим Ковальов

Левски се отказа от Ковальов

„Сините“ обаче така и не изпратиха официална оферта за Ковальов, за разлика от ЦСКА 1948. От Левски дори уточниха, че не преговарят с нито един футболист от Първа лига. „Червените“ усилено търсят вратар, тъй като се очаква до края на зимния трансферен прозорец титулярът Даниел Наумов да бъде продаден. През този сезон Максим Ковальов има 20 мача за Пирин във всички турнири, в които е допуснал 28 попадения. Той е запазил мрежата си „суха“ в 4 срещи.

Преди дни ЦСКА 1948 продаде трети футболист тази зима.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес