Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА 1948 се раздели и със спортния си директор

11 януари 2024, 15:27 часа • 1588 прочитания

Отборът на ЦСКА 1948 обяви, че се разделя със спортния си директор Кирил Котев. Той заемаше тази позиция от 2022 година, а сега договорът му с "червените" е изтекъл и няма да бъде подновен, съобщиха от ръководството на тима от Бистрица.

ЦСКА 1948 се раздели с Кирил Котев

От ЦСКА 1948 отбелязват, че по време на неговия период клубът е стигнал до историческото участие в европейските клубни турнири и финала за Купата на България, загубен от Лудогорец. Припомняме, че ЦСКА 1948 игра в първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, но отпадна от румънския ФКСБ.

Кирил Котев

"Благодаря на ЦСКА за възможността да работя в този клуб. За мен отборът изпълни целите, които бяхме поставили. ЦСКА достигна до историческо участие в европейските клубни турнири, представи се достойно и завоюва бронзовите медали в първенството.", сподели Кирил Котев.

Изпълнителният директор на ЦСКА Добрин Гьонов също коментира раздялата с Кирил Котев. "Разделяме се с Кирил Котев с най-добри чувства. За него вратите в ЦСКА са широко отворени и за в бъдеще", каза Добрин Гьонов.

Ръководните промени в ЦСКА 1948

По-рано ЦСКА 1948 се раздели и с шефа на школата Методи Деянов. Появиха се информации, че ЦСКА 1948 ще се раздели и със Стойчо Младенов, който е оперативен директор в клуба. На този етап тези спекулации остават непотвърдени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес