Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Циркът продължава! Пак ще се видим на улицата!": Готвят нов протест срещу БФС

23 януари 2024, 15:59 часа • 4537 прочитания

Фейсбук страницата „Оставка на БФС начело с Боби Михайлов“, която се явява организатор на протеста срещу Българския футболен съюз, излезе с позиция след последните събития около вписването на Михаил Касабов като временно изпълняващ поста президент на родната централа.

От какво не са доволни организаторите на протеста срещу БФС

Футболните запалянковци не са доволни от жалбите срещу вписването на Касабов. Представителите на Изпълкома на БФС Емил Костадинов, Румян Вълков, Димитър Георгиев и Йордан Лечков, които съвсем наскоро бяха "за" наследяването на Михайлов от Михаил Касабов, очевидно са променили мнението си.

ОЩЕ: Официално: Заличиха Боби Михайлов, БФС има нов президент

Вар БФС Боби Михайлов

"Тези горе стоят и ни се смеят": Закана за нов протест срещу БФС

"Приятели, явно пак ще се видим на улицата. Тези влечуги не пускат! Циркът продължава! Ние обаче не забравяме, нали⁉️ “Нова жалба срещу вписването на Михаил Касабов като временен президент на БФС постъпи в Софийския градски съд, видя dsport.bg. След Емил Костадинов, Румян Вълков и Димитър Георгиев – Аргира, вицепрезидентът Йордан Лечков също пусна жалби срещу Касабов.”

Да си пуснеш жалба сам срещу себе си означава едно - тези горе стоят и ни се смеят! Тик-так, очаквайте ни", заканиха се организаторите на протеста срещу БФС. По темата се произнесоха и от екипа на Димитър Бербатов (подробности четете в линка).

Протест БФС

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес