Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Четирикратен шампион на Германия следи звезда на Левски

11 октомври 2023, 10:14 часа • 2043 прочитания

Четирикратният шампион на Германия Кайзерслаутерн проявява сериозен интерес към един от основните футболисти на Левски. Става въпрос за капитана на „сините“ Андриан Краев. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите ръководството на „лаутерите“ следи отблизо ситуацията с българския национал и може да опита да го привлече още през зимата.

Краев все още не е подписал нов договор с Левски

Андриан Краев има договор с Левски до края на сезона. От клуба на няколко пъти му предложиха да го поднови, но за момента двете страни не могат да стигнат до споразумение.

Андриан Краев

Последното предложение на „сините“ бе отхвърлено от дефанзивния халф, тъй като той и шефовете на столичани не се разбраха за размера на откупната клауза, която да бъде записана в новия му контракт.

Кайзерслаутерн за момента изчаква

Ако Краев не подпише нов договор с Левски, това означава, че от 1 януари той ще може да преговаря с всеки един друг клуб свободно и да премине там без пари, след като изтече договора му със „сините“. Другият вариант е столичани да го продадат на безценица по време на зимния трансферен прозорец, за да не останат с празни ръце.

Именно поради тази причина ръководството на Кайзерслаутерн следи отблизо ситуацията с Краев и все още не е изпратило официално запитване за него.

Вчера пък Дисциплинарната комисия към БФС отложи разглеждането на инцидентите по време на Вечното дерби между ЦСКА и Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес