Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Четири мача решават съдбата на Загорчич

19 март 2014, 11:55 часа • 5361 прочитания

Ръководството на Литекс е разочаровано от пролетния старт на отбора, а съдбата на треньора Златомир Загорчич е поставена на карта, съобщава "7 дни спорт". Всъщност картите са четири - гостуванията на Лудогорец за първенството и купата, домакинството на ЦСКА и двубоят в Коматево срещу Ботев (Пловдив). Ако след тях шансовете на ловчанлии за европейските турнири са намалели сериозно, сърбинът със сигурност ще бъде освободен.

Литекс стартира по безобразен начин подновяването на шампионата и след убедителната победа над Берое с 3:0, дойдоха съдийската такава над Черно море във Варна, 0:0 пак с варненци и Лудогорец вкъщи за първенството и поражение от разградчани за купата край Покрития мост. Неслучайно след последния мач с Лудогорец, част от ръководителите на клуба признаха с половин уста, че предстои да се дискутира със собственика Гриша Ганчев свършеното от Загорчич.

Срещу наставника вече настръхна и голяма част от публиката на тима. Тя е бясна, че Загорчич тотално пренебрегва местния любимец Илия Миланов. Националът е в немилост при сръбския треньор, който предпочита да лансира ветерана Пламен Николов. Освен това Загорчич записа и 10 мача без победа на Градския стадион, което не е правил нито един друг наставник на „оранжевите“.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес