Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Черногорски специалист е фаворит за нов треньор на Левски

23 май 2023, 09:56 часа • 1454 прочитания

Черногорският специалист Миодраг Божович е фаворит за нов треньор на Левски. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Както е известно в момента начело на „сините“ е Елин Топузаков, който пое тима след напускането на Станимир Стоилов. След края на сезона обаче той най-вероятно ще се завърне на работа в школата, а първият състав ще бъде поет от нов треньор.

В момента 54-годишният Миодраг Божович е без отбор. За последно той бе начело на руския Арсенал Тула. Според информациите мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков вече е провел две срещи с черногорския специалист. На втората дори са присъствали членовете на Управителния съвет на „сините“ Даниел Боримиров, който е и временен изпълнителен директор, и Христо Йовов.

Мирослав Божович

Шефовете на Левски са обсъдили с Божович идеите му за развитие на отбора, както и плановете за селекция през лятото. Ръководителите на „сините“ са останали впечатлени от черногореца, като се очаква в следващите няколко дни официално да му предложат договор. В полезрението на Левски е и треньорът на Цървена звезда Милош Милойевич, който след края на сезона ще напусне "звездашите".

Онзи ден Левски даде сериозна заявка за Европа след успех над Локомотив Плодвив.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес