Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Български национал: Футболът адски много се развива, вече няма слаби отбори

19 март 2024, 14:32 часа • 1850 прочитания

Българският полузащитник Георги Костадинов, който се завърна в националния отбор след близо 2-годишна пауза, коментира какво е настроението в българския лагер преди мачовете срещу Танзания и Азербайджан.

За националния отбор няма маловажни мачове

Костадинов, който в един момент носеше и капитанската лента на България, коментира, че футболът се развива и вече няма слаби отбори. "Настроението е нормално, позитивно. Всички са концентрирани в предстоящия лагер", коментира Костадинов на летището в София.

Национален отбор по футбол

"В националния отбор всички мачове са важни особено когато нямаш добри резултати. Смятам, че сега е един добър момент. Има достатъчно време треньорът да поработи с отбора, да наложи някои свои идеи, макар че времето е кратко. Надявам се да постигнем позитивни резултати.

В българския отбор очакват равностойни мачове срещу Танзания и Азербайджан

Не само на клубно, но и на национални ниво футболът се развива адски много. Вече няма слаби отбори. Всеки един мач вече е равностоен, дори срещу така наречените по-непретенциозни отбори", добави още халфът на АПОЕЛ Никозия.

Селекционерът Илиан Илиев също каза, че Танзания и Азербайджан са на нивото на България и сега не е времето да се играят мачове срещу Франция и Англия.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес