Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Български бизнесмен отказва да влезе в управата на ЦСКА

20 май 2024, 12:18 часа • 4511 прочитания

Български бизнесмен отказва да влезе в управата на ЦСКА. Става въпрос за доскорошния собственик на Царско село Стойне Манолов. Това заяви самият той пред колегите от „Мач Телеграф“. Наскоро се появиха информации, че родният бизнесмен ще заеме ръководна позиция в „червения“ клуб като ще бъде представител на английска компания, която има интерес към акции на столичани.

„Приключих с футбола в България“

Манолов обаче е категоричен, че няма никакво намерение да влиза в управлението на ЦСКА. Той сподели, че не в водил разговори с никого от „армейския“ клуб и допълни, че е приключил с българския футбол и вече е встрани от нещата.

„Няма нищо вярно в тези информации. Това са само спекулации и с мен не са водени никакви разговори. Приключих с футбола в България и съм настрани от нещата“, каза Стойне Манолов.

Стойне Манолов

ОЩЕ: "Пас към миналото": От снукър с Рони О'Съливан до футбол в Гигант Съединение

Доста имена се спрягат за ръководни постове в ЦСКА

Както е известно, в края на април стана ясно, че Гриша Ганчев и синът му Данаил се оттеглят от управлението на ЦСКА и прехвърлят безвъзмездно акциите си на „Националния фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. Веднага след промяната на собствеността се появиха редица имена, които се спрягат за ръководни постове в клуба. За момента обаче няма сериозни промени в структурата на „червените“.

Днес пък стана ясно, че ЦСКА се е разбрал за нов договор с основен футболист.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес