Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

България уреди контрола с участник на Евро'24

10 януари 2024, 16:48 часа • 1194 прочитания

Националният отбор по футбол на България уреди контрола с един от участниците на предстоящото Европейско първенство в Германия през лятото. Става въпрос за представителния тим на Румъния. Новината бе съобщена официално от Българския футболен съюз.

Двубоят ще се проведе на 4 юни

Проверката между България и Румъния ще се състои на 4 юни и ще бъде част от подготовката на северната ни съседка за участието ѝ на Европейското първенство през 2024-та. Двубоят ще се състои на стадион „Стяуа“ в Букурещ като остава само началният час да бъде уточнен.

🇷🇴🆚🇧🇬 Българският национален отбор ще гостува на Румъния в приятелски мач на 4 юни 2024 г. Подробности: https://teambulgaria.bg/articles/balgariya-a-shte-izigrae-priyatelski-mach-sreshtu-rumaniya-prez-yuni/

Posted by Team Bulgaria on Wednesday, January 10, 2024

Третият мач на Илиан Илиев

Срещата пък ще бъде трета за Илиан Илиев начело на националния отбор на България. Както е известно, варненският специалист пое трикольорите в средата на ноември 2023-та. Под негово ръководство тимът вече игра със Сърбия и Унгария в европейските квалификации и записа две равенства с по 2:2.

ОЩЕ: Илиан Илиев е свежият полъх, от който България има нужда

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес