Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

България - Люксембург: Кога и къде да гледаме мача от Лигата на нациите?

12 октомври 2024, 12:36 часа • 1731 прочитания

Българският национален отбор по футбол излиза тази вечер (12 октомври) срещу тима на Люксембург в трети мач от новото издание на турнира Лига на нациите. "Лъвовете" ще посрещнат опонента си на реновирания стадион "Христо Ботев" в Пловдив, където се очакват над 10 000 души по трибуните.

България - Люксембург: Начален час и ТВ

България започна участието си в Лига С на Лигата на нациите с равенство с Беларус като гост и победа над Северна Ирландия като домакин. Целта пред Илиан Илиев и компания е първото място в групата, а за да се случи това, "трикольорите" се нуждаят от задължителна победа днес срещу Люксембург.

Национален отбор по футбол

В колко часа започва мачът на "Колежа" в Пловдив

Люксембург започна участието си с две загуби и също няма право на повече грешки, ако иска да запази шансове за по-предно класиране. Тимът обаче трудно може да се надява на победа срещу България, която няма загуба в 8 мача под ръководството на Илиев. Двубоят довечера започва в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи срещата от Лигата на нациите

Срещата между България и Люксембург ще бъде излъчена и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще предава мача, е БНТ 1. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то можете да проследите България - Люксембург НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес