Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бусато изуми - бил много доволен от сезона си и представянето на ЦСКА

05 юни 2024, 14:33 часа • 708 прочитания

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато изуми с изказване след проваления сезон на „червените“. Бразилският страж говори пред медиите в родината си като сподели, че е много доволен от кампанията и представянето на „армейците“. Както е известно, столичният гранд остана на трето място в Първа лига и изгуби баража за участие в Европа от ЦСКА 1948.

Това обаче явно не притеснява 33-годишния вратар, който е категоричен, че той и колегите му са се представили много добре. Все пак Бусато прояви разум и сподели, че ЦСКА е допуснал спад в играта си в последните мачове, което „малко е попречило“ за постигането на поставените пред тима цели.

Наскоро Бусато подписа нов договор с ЦСКА

„Много съм доволен от сезона си и от представянето на отбора. Можехме да се борим и за по-големи неща, но за съжаление имахме спад в представянето в тази последна част на шампионата, което малко ни попречи“.

„Виждам това подновяване на договора като признание за всичко, което съм направил за клуба. За никого не е изненада, че се възхищавам и идентифицирам с клуба. Привързаността е голяма и все още имам много цели, които да постигна с тази фланелка“, каза Бусато.

Вчера пък ЦСКА представи официално новия си треньор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес