Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Брутален саботаж": На изпроводяк Ивков направил мръсен номер на Левски?

28 април 2023, 13:52 часа • 9135 прочитания

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков направил "брутален саботаж" срещу временния наставник Елин Топузаков и отбора на "сините". Такива твърдения направи популярната Фейсбук страница "Синя Приказка", която често публикува неща "от кухнята" на Левски.

Както е известно, мажоритарният собственик Наско Сираков реши да отстрани Ивков от поста, но за да се случи това и официално, името на Ивков трябва да бъде заличено от Търговския регистър. Постът временно ще бъде зает от Даниел Боримиров, който обаче ще влезе в правомощията си едва след вписването му в регистъра.

Според "Синя Приказка" Ивков, който все още е делигиран да управлява финансите на клуба, умишлено не подписал предвидени премии за отбора. Топузаков обещал на играчите възнаграждения за победа срещу Берое и срещу Ботев Пловдив, но Ивков блокирал премиите, като не сложил подписа си.

Ето какво твърдят от "Синя Приказка":

"Ивков с брутален саботаж срещу Топузаков и играчите. Ръководството и спонсора решили да отпусне премии за победата над Берое и за мача утре срещу Ботев, ако бием. Топузаков ги обещал на играчите, но Ивков, който все още изпълнява длъжноста директор, понеже Боримиров не е вписан, решава да не подпише тея премии и така Топчо олекнал пред играчите..."

*На този етап няма коментар от Ивайло Ивков по темата, като Actualno.com е готов да представи и неговата гледна точка.

Ивков с брутален саботаж срещу Топузаков и играчите. Ръководството и спонсора решили да отпусне премии за победата над...

Публикувахте от Синя Приказка в Петък, 28 април 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес