Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев Пловдив с нов смущаващ клип, няколко човека саботират електрозахранването на „Колежа“ (ВИДЕО)

14 февруари 2024, 20:09 часа • 4029 прочитания

Скандалите около Ботев Пловдив в последните дни нямат край. След като онзи ден от клуба разказаха с видеозапис за бой и тормоз пред „Колежа“, днес ръководството на „канарчетата“ пусна нов смущаващ клип. На него се вижда как няколко човека саботират електрозахранването на стадион „Христо Ботев“.

Напрежението в Ботев е много голямо

Стадион Христо Ботев Колежа

Както е известно, онзи ден Ботев Пловдив пусна 15-минутен видеоклип, в който фен и служител на клуба разкриват за насилие спрямо тях от страна на шефа на фирмата-строител на „Колежа“ - Илиян Филипов. Става въпрос за два отделни случая. Към видеото са прикачени и кадри от охранителните камери на съоръжението, на които се вижда, че наистина има конфронтация между замесените.

Впоследствие Илиян Филипов се извини за действията си, но от своя страна направи разкрития за случващото се около клуба. Той също така сподели, че въпросният фен му е поискал 40 хиляди лева. 

Какво се случва с електрозахранването?

Кадри от спирането на електрозахранването на стадиона

Уважаеми Ботевисти, Бидейки непоколебими в желанието си да върнем нормалността в "жълто-черното" общество, сме длъжни да публикуваме кадрите, които дават допълнителна светлина относно техническите проблеми с електрозахранването на стадион "Христо Ботев" през последните дни. Вярваме, че правоохранителните органи ще следват своите ангажименти, като ще доведат разплитането на този казус до край. Убедени сме, че "жълто-черната" общественост е достатъчно мислеща и разбираща атаките, на които е подложен клубът ни в последните над 6 месеца.

Posted by Botev Plovdiv on Wednesday, February 14, 2024

Днес пък от Ботев пуснаха ново видео, в което се вижда как няколко човека спират електрозахранването на стадион „Христо Ботев“. Шефовете на „канарчетата“ споделят, че са „непоколебими в желанието си да върнат нормалността в „жълто-черната“ общественост“ и именно поради тази причина са решили да покажат защо се стигало до технически проблеми с тока на „Колежа“.

От Ботев допълниха, че вярват, че правоохранителните органи ще свършат своята работа и ще „разплетат този казус до край“.

По-рано днес пък Хебър Пазарджик сезира БФС заради неполучена от Ботев Пловдив сума.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес