Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев Пловдив маха Бруно Балтазар още днес

23 май 2023, 10:21 часа • 1059 прочитания

Ботев Пловдив ще се раздели с треньора на тима Бруно Балтазар още днес. Това съобщиха официално от клуба. Както е известно ръководството на „канарчетата“ обяви преди седмица, че португалецът ще освободи поста след края на сезона. Същото важи и за съветника на Антон Зингаревич – Азрудин Валентич.

От Ботев обаче са взели решение да се разделят с Бруно Балтазар по-рано от очакваното. „Жълто-черните“ разкриха, че той ще си събере багажа още след края на днешния мач от 33-ия кръг на Първа лига срещу Арда Кърджали. Раздялата между клуба и специалиста е по взаимно съгласие.

🚨 | Бруно Балтазар ще води за последно Ботев в предстоящия мач с Арда Ръководството на Ботев взе решение предстоящият...

Posted by Botev Plovdiv on Monday, May 22, 2023

Ръководството на „канарчетата“ разкри, че в следващите дни ще бъде оповестено кой ще застане начело на отбора. Все още не е ясно дали ще се търси временен вариант за треньор, който да довърши сезона и след това ще се търси нов наставник, или директно ще бъде назначен специалист, който да води тима и през следващата кампания.

Както е известно в последно време Ботев се представя много слабо, като записа три поредни загуби на "Колежа" без отбелязан гол. След поражението от Локомотив София пък феновете на тима нахлуха на терена и съблякоха футболистите.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес