Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Болезнено искреният Томаш за идването в ЦСКА: По-добре да се проваля и опитам (ВИДЕО)

31 август 2024, 02:14 часа • 3111 прочитания

Новият старши треньор на ЦСКА Александър Томаш коментира пристигането си в столичния гранд след поражението на "армейците" от Ботев Пловдив в двубой от седмия кръг на Първа лига. Според специалиста той не поема риск, а е приел предложението, защото не иска след време да съжалява, че не е опитал.

Томаш не поемал риск с идването си в ЦСКА

„Аз не поемам риск с това ми идване ЦСКА. Това е ЦСКА, казах го в началото на интервюто. Израснал съм тук, ставал съм шампион, взимал съм купата. Настръхвам като говоря. Послушах сърцето си. Благодаря на собственика и всички в Спартак Варна", заяви Томаш след загубата на ЦСКА от Ботев Пловдив.

ВАР-ът на Actualno

По-добре да се проваля и опитам, а не да съм нямал топките

"Казах го и на футболистите там, и на тези тук. След време не искам да седя и да разсъждавам, и да си кажа - „Защо не опитах?“. По-добре да се проваля и опитам, а не да съм нямал топките. В ЦСКА няма дали си готов или не. Има дали ти стиска. Няма риск, аз съм задължен“, обясни той.

„Взех решението да се върна в ЦСКА в мига, в който разговарях с господин Филипов. Той каза, че цялата спортно-техническа власт ще е моя и негова, така че аз не съжалявам и не съм поел риск“, смята Александър Томаш, според когото това не е ЦСКА (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес