Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Близък до Мъри намерил плеймейкър за Левски

31 октомври 2023, 11:58 часа • 6487 прочитания

Бившият помощник на Станимир Стоилов в казахстанския Астана - Саид Ибраимов, е намерил плеймейкър за Левски. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информацията Ибраимов е пътувал до Бразилия, където е набелязал местен футболист за зимната селекция на „сините“.

Левски се нуждае от подобен тип футболист

Името на играча или отборът му не се споменават, но е ясно, че той е футболист с типично плеймейкърски качества, който може да изгражда атаките на „сините“ и да дава завършващия пас. В момента на „Герена“ такъв играч липсва като за последно с подобна роля бе нагърбен Филип Кръстев, който през лятото премина в американския ФК Лос Анджелис.

Левски

Саид Ибраимов отново е спряган за завръщане в Левски

Както е известно, в последните месеци усилено се говореше, че Саид Ибраимов ще се завърне на „Герена“ и ще отговаря за спортните въпроси в Левски. Твърдеше се, и че именно той е препоръчал Дарлан и Асими Фадига на „сините“.

Самият Ибраимов отрече тези информации и заяви, че има действащ договор с Астана като желанието му е да остане в казахстанския отбор. Сега обаче отново името му се спряга за завръщане в Левски.

Междувременно днес се появи информация, че Левски е погасил огромна сума към НАП.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес