Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Благороден жест: Берое ще помага на пострадалото момиче от Стара Загора

01 август 2023, 22:48 часа • 1779 прочитания

Берое излезе с декларация, която осъжда насилието, и стартира благородна инициатива в подкрепа на 18-годишното момиче от Стара Загора. Тийнейджърката бе брутално малтретирана и нарязана с макетно ножче. Заралии обявиха, че 10% от печалбата на продадените билети за предстоящото им домакинството срещу Крумовград ще отидат в помощ на пострадалата.

Срещата от четвъртия кръг на efbet Лига е насрочена за 7 август (понеделник) от 21:15 ч. Цената на билета за мача е 15 лв. , както в предварителна продажба, така и в деня на двубоя. Пропуските за VIP зоната са на цена от 50 лв. Клубът напомня на привържениците, че може да закупят и абонаментна карта за целия сезон.

ОЩЕ: Майката на нападнатото момиче: Надяваме се на справедливост, благодаря на всички за подкрепата

„Берое“ е символ на Стара Загора и се грижи в нашите съграждани да се възпитават идеалите на спорта, честността и взаимопомощта. Точно затова „Берое“ реши да инициира кампания, с която да помогне на пострадалото момиче! Елате на стадиона, подкрепете „Берое“, а „Берое“ в бъдеще ще подкрепя Вас, като продължи да бъде стожер на вековните ценности, които сме изградили! Само заедно можем да се справяме с трудностите и неправдите!", написаха от Берое.

Публикувахте от Beroe в Вторник, 1 август 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес