Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш треньор на ЦСКА разкри, че води разговори с Ботев Пловдив

31 август 2023, 17:32 часа • 2119 прочитания

Ботев Пловдив усилено търси нов треньор след уволнението на Станислав Генчев. „Канарчетата“ бяха много близо до това да назначат бившия наставник на Левски и Лудогорец Димитър Димитров – Херо, но преговорите пропаднаха в последния момент. Сега обаче стана ясно, че шефовете на пловдивчани водят разговори с бивш треньор на ЦСКА.

Става въпрос за сръбския специалист Милош Крушчич. Това призна самият той пред унгарските медии. По думите му той води разговори с няколко отбора като един от тях е Ботев Пловдив. В момента Милош Крушчич е свободен, след като бе уволнен от унгарския Кишварда след само три мача от началото на сезона.

В момента Крушчич си почива в Сърбия

Крушчич обаче категорично отказа да коментира дали може да застане начело на пловдивчани. Той сподели, че в момента си почива в Сърбия, но това може и да не е задълго.

Милош Крушчич

„В последните дни имаше запитвания, но засега не мога да кажа повече от това. В момента почивам в Белград със семейството си, исках да прекарам няколко дни у дома, докато чакам някакво развитие. Тогава ще видим колко време ще остана в Сърбия“.

Крушчич в ЦСКА

Милош Крушчич застана начело на ЦСКА след напускането на Люпко Петрович през октомври 2019-та. 46-годишният треньор води „червените“ в общо 20 мача във всички турнири. В тях „армейците“ записаха 11 победи, 6 равенства и 3 поражения при голова разлика 30:10.

Той си събра багажа след изгубения финал за Купата на България срещу Локомотив Пловдив. Тогава "армейците" отстъпиха пред "черно-белите" след изпълнение на дузпи.

ОЩЕ: Почина една от легендите на Ботев Пловдив

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес