Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш тим на Стоичков иска да привлече 18-годишен българин

08 октомври 2024, 18:51 часа • 631 прочитания

Един от отборите, чийто екип е носил Христо Стоичков - Парма, следи зорко изявите на 18-годишния юноша на Славия Кристиян Балов. Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов разкри, че италианският клуб е отправил две оферти за родния талант.

Валят оферти от Испания и Италия за две български млади надежди

Освен това властимащият в столичния тим съобщи за интерес от испанския Кадис към централния защитник Мартин Георгиев. "За Мартин имаме две оферти от Кадис, както и покана за разговор с родителите. За Кристиян Балов – две от Парма. Но аз искам да играят в мъжете на Славия и след това да отидат в мъжките отбори. А не да минават в някаква Примавера (б.а – така в Италия наричат младежкия тим до 20 години) и след това тези клубове да си ги броят за техни юноши", заяви Стефанов.

ОЩЕ: "На Славия никой не е дал 1.40 лева – ни кмет, ни поп, ни цар!"

ВАР-ът на Actualno

"Искам Славия да бъде онази Славия, която беше със златния обор – Андрей Желязков, Чавдар Цветков, Ваньо Костов. Но ако простотията ме пребори, да сме живи и здрави, ще си купя една въдица и ще ходя за риба", допълни в типичния си стил президентът на "белите", който пак захапа Заги (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес